دانستنیهای تخم مرغ
طی سالها تحقیق و تجربه ثابت شده است که جیره غذایی مرغهای تخمگذار، مستقیماً بر کیفیت و ارزش محتویات مغذی تخم مرغ تولیدی از آنها موثر واقع میشود.
با حذف کلیه مواد حیوانی از جمله پیه گاوی ، آرد ماهی، پودر گوشت و ضایعات کشتارگاهی از جیره مرغها و با داخل نمودن و گونه ویژهای از دانه کتان، روغن گیاهی و افزودن ویتامین E اضافی و سلنیوم آلی به فرمول غذایی مرغها، امروزه از مرغهای گیاهخوار در مجتمع مرغداری شرکت سیمرغ، تخم مرغهای مقوی، خوشمزه و خوش طعمی تولید و به مصرف کنندگان عرضه میگردد که منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۳ و عالیترین مواد آنتی اکسیدان ( ویتامین E و سلنیوم ) بشمار میرود.
نوشته دکتر کریم نیک
